VI. třída

Třídní učitelka: Bc. Lucie Horáková

Asistenti pedagoga: Zdeňka Jarolímová, Jaroslava Pitrová, Bc. Marie Horáková.

Složení třídy: Staník, Daník, Pavlík, Samík, Hugo, Juliana, Bety, Hugo

S radostí do dalšího školního roku!

Léto se pomalinku chýlí ke konci a začne nám barevný podzim.  Menší i větší děti ve školce si nyní zvykají na to, že se vídáme každý den. Přivítali jsme mezi nás novou kamarádku Betynku a kamaráda Huga. Z loňského roku postoupili Jůlinka, Samík, Staník, Daník, Hugo a Pavlík. Všichni přes prázdniny vyrostli, něčemu novému se naučili a my se těšíme, co pěkného nás v novém školním roce potká.

Jsou za námi první dva týdny a máme již několik hezkých zážitků. Každý den se vítáme v ranním kroužku, zpíváme si, dupeme a s radostí si pořádně zatleskáme. Poznáváme sami sebe a své kamarády na fotkách. Hodně nás baví společný pohyb jako například tanečky, dovádění na trampolíně, skákání na gumových míčích a také běhání po dlouhých školních chodbách tam a zase zpět. Dětem se líbí procházky na hřiště anebo třeba vyjížďka autobusem. Byli jsme společně na Zmrzlíku na vyjížďce na koních a za to musíme všechny malé jezdce a jezdkyně moc pochválit. Někteří z nás vyzkoušeli, jak příjemná je masáž od našeho pana maséra a všichni společně se těšíme, až si vyrazíme do solné jeskyně. Je toho ještě spousta, co nás čeká. A těšíme se na to!

79347460_432653107405208_6934066000350412800_n DSCN0374 DSCN6810

87879895_331128644512402_843655692899319808_n DSCN2850 002_5993

Články:

Zvířátka ve školce

Pohádka s Krtečkem

Hody hody doprovody

Velikonoční doplňovačka

Jak zůstat ve formě?

Pozdrav ze školy během karantény

Leden ve školce

Podpořili jste nás 0 korunami