Besídka 2019

Přestože se letošní besídka konala v pátek 13. prosince, pro nás rozhodně něšťastným dnem nebyla!

Besídka 2019

V letošním roce jsme se nově sešli v novém prostoru kostela Milíče z Kroměříže, kde nás uvítal pan farář, kterého již dobře známe ze společného zpívání ve škole.Atmosféra besídky byla senzační, scénky žáků a pedagogů byly nápadité a dojemné.

O vánoční náladu se postarala svým kouzelným zpěvem paní Vášová s doprovodem. Přivítali jsme mezi sebou také osm zaměstnanců firmy Sandoz s.r.o., kteří se v rámci jejich projektu "Partnerství s komunitami v našem okolí" účastnili naší besídky. Měli možnost si s námi užít vánoční atmosféru, pomohli nám s doprovodem dětí v MHD při přesunu do kostela a také se ujali prodeje výrobků našich žáků. Věříme, že se jim u nás líbilo a že to není poslední společná akce.

V závěru programu jsme si všichni společně zazpívali píseň Moudrost, poté jsme se přesunuli k občerstvení a trhům s výrobky ze školní dílny. To už nám za okny začalo chumelit a tím byla vánoční atmosféra dovršena.

Videa z vánoční besídky můžete shlédnout na našich facebookových stránkách: https://www.facebook.com/specialniskolypraha4/