Divoká Šárka

V listopadu jsme opět vyrazili na tu naší Šárku. S novým drakem a novou cestou. V domnění, že půjdeme jednodušším terénem jsme se vydali kolem potůčku, a pak nahoru zpočátku dobře vypadající cestičkou do kopce.

Divoká Šárka

Jenže...terén se začal dramaticky zhoršovat, všude bláto, samé kamení.. Tak jsme si zahráli na horolezce a děti nahoru prostě vytáhli! A nahoře - to byla euforie!
Pustili jsme dráčka, jenže nám zas pro změnu moc nefučel vítr, tak jsme si s ním ještě trochu zaběhali. (Jako kdyby toho už nebylo málo!)
Než jsme se nadáli, tak se začalo smívat a m rychle šupajdili na tramvaj. Samozřejmě po jiném kopečku, ale stejně tak trochu po tmě. Takže si děti zaslouží diplom za stezku odvahy!

Říjnová návšťěva na Divoké Šárce.
Šedivé a větrnné počasí má jednu velkou výhodu - dají se pouštět draci! Tak jsme s tím naším jedním vyrazili na Divokou Šárku!
Sedli jsme bus, pak metro a nakonec tramvaj společně s kluky z michelského internátu a s holkami z internátu z Podolí. Na místě jsme se předvědčili, že Šárka je vskutku divoká. Při výstupu na vrchol jsme měli pár karambolů v podobě pádů na zadek, ale nic vážného! Rozhodně jsme řádně potrénovali na ŠVP.
Na vrcholku přišlo nepříjemné zjištění - náš drak nelítá! Byli jsme z toho smutní, ale naštěstí nás zachránila skupinka, která pouštěla krásného draka kousek o podál a ten lítal jako o závod. Nakonec parádní podívaná! Toho našeho draka jsme nechali v koši, protože se nám z toho celý zamotal do šňůrek.
Tak příště snad s vlastním funkčním drakem!
P.S.: Až někde potkáte lítající modrou Ikea tašku, tak ta nám ulítla z Šárky.