Pojďte s námi podpořit MŠ a ZŠ na Praze 5

6. května 2019

Pozvánka na „BĚH KOLEM DOKOLA" aneb poběž s námi a pro nás

Mateřská a základní škola speciální Diakonie ČCE Praha 5 při příležitosti 30. výročí znovuobnovení Diakonie ČCE pořádá pod záštitou Ing. Davida Vodrážky starosty MČ Praha 13 a ve spolupráci s Oddílem lehké atletiky TJ Stodůlky Praha charitativní běh „Běh kolem dokola aneb poběž s námi a pro nás" v sobotu 25. května 2019.

Pojďte s námi podpořit MŠ a ZŠ na Praze 5
6. května 2019 - Pojďte s námi podpořit MŠ a ZŠ na Praze 5

Zveme všechny příznivce běhu a sportovních aktivit, děti i dospělé, kteří nám svým výkonem pomohou proměnit uběhnuté metry ve finanční částku, a tak podpořit rozvoj školy a zlepšit podmínky vzdělávání žáků. Nepůjde o čas, ale o uběhnutá kola kolem Stodůleckého rybníku v Centrálním parku Prahy 13. Průběžný start bude zahájen v 13:00 a ukončen v 15:30. V 16.00 budou vyhlášeny výsledky, odměněni nejvytrvalejší běžci a oznámen celkový počet uběhnutých kilometrů.

Nepůjde jen o běh, ale společné setkání, pobavení se za doprovodu hudby, pro děti budou připraveny výtvarné dílničky, sportovní soutěže, malování na obličej, maxibublifuk a mnoho dalšího vyžití.

Více zde