Projekt „Tesco – Vy rozhodujete, my pomáháme"

Vážení rodiče, přátelé, kolegové, opatrovníci a podporovatelé MŠ a ZŠ speciální Diakonie ČCE Praha 4.

Rádi bychom Vás touto cestou poprosili o spoluúčast o hlasování v projektu „Tesco – Vy rozhodujete, my pomáháme“.

projekt „Tesco – Vy rozhodujete, my pomáháme"
Projekt „Tesco – Vy rozhodujete, my pomáháme"

V projektu „Tesco – Vy rozhodujete, my pomáháme“ hlasujete v prodejnách Tesco, pomocí žetonů. Ty můžete věnovat některému z aktuálně nabízených projektů neziskových organizací, škol nebo obcí. My jsme se zařadili s projektem na rekonstrukci naší zahrady, pod názvem „MÍSTO BETONU KVĚTINY A PROLÉZAČKY“.

Hlasovat můžete na prodejnách Praha Roztylské nám. 2772/44, Jabloňová 15 a Přetlucká 3295/50, kde po nákupu obdržíte žeton, který pak vhodíte na určené místo pro náš projekt MÍSTO BETONU KVĚTINY A PROLÉZAČKY

Po skončení hlasovacího období, které je od 17.6.2019 do 14.7.2019 Tesco – „Vy rozhoduje, my pomáháme“budou podpořenykonkrétní projekty dopředu stanovenou částkou. 1 místo 30 000,- , 2.místo 16 000,- a 3.místo 10 000,-Kč.

Více také najdete na webových stránkách https://itesco.cz/pomahame/

Bližší informace o našem projektu na webových stránkáchhttps://itesco.cz/pomahame/project/17402/a nahttps://skolapraha4.diakonie.cz/zahrada-pro-zahradu/

Děkuji a těším se na spolupráci s Vámi.