VI. třída

Třídní učitelka: Bc. Lucie Horáková

Asistenti pedagoga: Zdeňka Jarolímová, Jaroslava Pitrová, Marie Nováková, DiS.

Složení třídy: Staník, Daník, Pavlík, Samík, Hugo, Juliana, Bety, Hugo

S radostí do dalšího školního roku!

Léto se pomalinku chýlí ke konci a začne nám barevný podzim.  Menší i větší děti ve školce si nyní zvykají na to, že se vídáme každý den. Přivítali jsme mezi nás novou kamarádku Betynku a kamaráda Huga. Z loňského roku postoupili Jůlinka, Samík, Staník, Daník, Hugo a Pavlík. Všichni přes prázdniny vyrostli, něčemu novému se naučili a my se těšíme, co pěkného nás v novém školním roce potká.

Jsou za námi první dva týdny a máme již několik hezkých zážitků. Každý den se vítáme v ranním kroužku, zpíváme si, dupeme a s radostí si pořádně zatleskáme. Poznáváme sami sebe a své kamarády na fotkách. Hodně nás baví společný pohyb jako například tanečky, dovádění na trampolíně, skákání na gumových míčích a také běhání po dlouhých školních chodbách tam a zase zpět. Dětem se líbí procházky na hřiště anebo třeba vyjížďka autobusem. Byli jsme společně na Zmrzlíku na vyjížďce na koních a za to musíme všechny malé jezdce a jezdkyně moc pochválit. Někteří z nás vyzkoušeli, jak příjemná je masáž od našeho pana maséra a všichni společně se těšíme, až si vyrazíme do solné jeskyně. Je toho ještě spousta, co nás čeká. A těšíme se na to J

IMG_20190910_100202

IMG_20190910_101217  IMG_20190911_090144  IMG_20190911_094732