II.Třída

Třídní učitelka: Bc. Monika Schmidová

Asistenti pedagoga:MgA. Milan Tomeš, Tereza Hřebačková

Ve školním roce 2019/2020 je v naší třídě 8 žáků: Míša, Niki, Stázka, Vojta, Hanička, Sebík, Kubík a Ivan

Na začátku školního roku jsme se sešli v upravené třídě, kde nás přivítala nová třídní učitelka Monika. Postoupil k nám spolužák Míša.

Každý máme svá specifika, přístup k nám musí být individuální. Ve třídě se především zajímáme o zvyšování míry sebeobsluhy, rozvoj komunikace, zdokonalování jemné a hrubé motoriky, a snažíme se, abychom se všichni ve třídě cítili dobře. Výuku zaměřujeme především na metodu prožitkového a strukturovaného učení. Nezanedbáváme ani technologii a pracujeme s interaktivní tabulí, počítačem či iPadem.

Nezapomínáme ani na relaxační a smyslové aktivity. V těchto aktivitách využíváme masáže, plavání, cvičení v tělocvičně či relaxaci v relaxační místnosti nebo v solné jeskyni. Máme rádi zvířata, takže velice pozitivně na nás působí hipoterapie. A pokud je to možné, tak rádi vyrážíme do divadla nebo na výlety.

Součástí naší třídy je ještě 1žák: Kristián,kterého doma navštěvuje a učí paní učitelka Mgr. Michaela Červeňáková.

děti-II.třída foto II.tř.-HV foto II.třída fotoII.tř.

Kubík Niki Sebík a Anička Stázka Tomáš