IV. třída

Třídní učitel: Mgr. Kristýna Chvojková

Asistent pedagoga: Marcela Vodičková, DiS.Ivana KerhartováBc. Monika Schmidová

Letošní školní rok 2018/2019 jsme děti přivítali v nově zrekonstruované třídě. Všem, kteří nám pomáhali vytvořit novou třídu, děkujeme. Děti se do školy moc těšily a byly hodně překvapené, když přišly do nového prostoru. Všichni si zvládli najít své nové místo, a tak jsme začali další školní rok. Jsme skoro ve stejném složení jako loni. Přivítali jsme mezi sebou Aničku, která se brzy mezi novými kamarády cítila dobře. Takže nám teď do třídy chodí 4 kluci a 4 holčičky od osmi do jednadvaceti let.

Na začátek školy se těšíme. Po ránu nás čeká každý den rozcvička a ranní kroužek, kde si povídáme, jaký máme den, kdo přišel do školy a kdo zůstal doma. Vše si zapíšeme na naši novou velkou tabuli.

Po ranním kroužku každého čeká práce na přemýšlení a soustředění. Čteme, píšeme, počítáme a povídáme si o světě kolem nás. Po svačině, která je jednou z nejdůležitějších částí dopoledne, si zpíváme, malujeme, vyrábíme a pracujeme. Moc rádi také vyrážíme ven na dětská hřiště v okolí školy nebo jen tak na procházku. Pak se už moc těšíme na oběd, který nám s láskou vaří v naší školní kuchyni. My, kteří jsme ve vyšších ročnících, máme ještě odpolední vyučování.

Nejvíc se těšíme na akce mimo školu. Chodíme na výlety, jezdíme na koních, chodíme do solné jeskyně a na plavání a také rádi navštěvujeme kulturní akce, jako např. divadla, koncerty a festivaly. Jsme prostě parta lidí, kteří jsou rádi spolu a spolu zažívají fajn zážitky.

Žáci IV.třídy: Anička, Čiči, Čang, Jáchym, Kačka, Lili, Péťa a Ríša