IV. třída

Třídní učitel: Mgr. Kristýna Chvojková

Asistent pedagoga: Marcela Vodičková, DiS.Ivana Kerhartová

V novém školním roce 2019 / 2020 jsme se v pondělí 2. září 2019 přivítali ve složení - Anička H., Jonáš, Ríša, Lili, Anička P., Jáchym, Péťa, Čang, Jana, Marcelka, Ivča a Kristýna. Již první den jsme zjistili, že nám to spolu půjde dobře, že zažijeme hodně legrace a dobrodružství a hlavně, že se máme všichni rádi.

A co všechno spolu děláme?

Ráno si zacvičíme, abychom protáhli svá líná těla. Hned nato si připomeneme, jaký máme den, kdo je ve škole a kdo zůstal doma. Po ranním kroužku se pustíme do práce, každý svým tempem a se svými schopnostmi. Také každý potřebuje jinak pomoct -  o což se stará pedagogický doprovod. Po svačině si pak víc povídáme, malujeme, vyrábíme, zpíváme nebo cvičíme. Baví nás chodit a jezdit na výlety do města i do přírody, s chutí také hrabeme na zahradě listí nebo vaříme.

Letošní rok se pokusíme rozjet projekt "Dopolední svačinky". Nachystáme svačinu všem dětem, které si ji vyberou, objednají a sami koupí. Mohli bychom se učit nejen vařit, ale i platit a nakupovat. Tak nám držte palce, ať můžeme příští školní rok napsat, že se nám to povedlo.