V. Třída

Třídní učitel: Olga Kabešová

Asistenti pedagoga: Karolína Linhartová

Prázdniny rychle uběhly a my jsme se setkali v novém školním roce 2019 –20 opět ve škole. V červnu jsme se rozloučili s absolventkou Laurou a místo ní jsme mezi námi přivítaliMarka a Matyáše. Celkem k nám chodí 2 dívky a 6 chlapců ve věku 8 – 18 let a jsou zařazeni do 2. – 10. ročníku.

Do školy jsme se těšili, a tak jsme se s chutí pustili do práce, abychom se zase něco nového naučili. Každý den začínáme ráno krátkou rozcvičkou. Následuje úvod, abychom věděli, co je za den v týdnu, jaké je datum a počasí. Potom se každý žák, který přišel do školy, podepíše na tabuli. A pak se dáme do učení podle rozvrhu: počítáme, čteme, píšeme, povídáme si o tématech z běžného života, malujeme, zpíváme, cvičíme nebo si osvojujeme jednoduché pracovní úkony.

Škola nám nabízí i mimoškolní činnosti: hipoterapii, canisterapii, rehabilitační masáže, plavání, návštěvu solné jeskyně nebo divadelní představení. Na závěr školního roku nás čeká společně strávený týden na škole v přírodě.